Zarada na Internetu

ponedjeljak, 13. rujna 2010.

Antistres program za trudnice

Kako su radovi po stanu već dosta odmakli od početne faze i nije više bilo povratka na "staro",krenuli smo dalje u pripremu za novu kuhinju.
Jedna od stvari koju smo mogli sami učiniti je poskidati sa zida stare pločice.Za taj dio posla se izborila moja žena koja je tada bila u 4.mjesecu trudnoće.Kakav antistres program,pločice na zidu je rasturila za sat vremena(cca 6 m2).Kakav štemer!


Paralelno sa time,tražili smo nekog vodoinstalatera koji bi nam zamijenio stare dovodne i odvodne cijevi u stanu te prilagodio visinu špine na visinu radne plohe (a ne na zidu kako je do sada bilo).U biti,već smo znali kako i gdje će nam stajati elementi kuhinje i na kojoj visini će biti.
Evo nekih linkova koji su nam bili od pomoći pri traženju vodoinstalatera:
http://www.ritelefax.hr/default.aspx
http://www.zutestranice.com/zs/gradevinarstvo/vodoinstalateri/

Na kraju,raspitali smo se kod prijatelja malo znaju li koga i bingo!Prijateljica je nedavno renovirala stan te koristila usluge vodoinstalatera sa kojim je bila jako zadovoljna i koji je bio jako jeftin!Gotovo da ne povjeruješ!Ima,ima,samo treba tražiti,pitati...Još k tomu nije priučeni već mu je to posao u državnoj firmi (nećemo je sad imenovati),a posao radi i u fušu kada nije dežuran.

Nema komentara:

Objavi komentar